Iår kör vi på bomull (och läder?)

Idag firar vi bomullsbröllop! Låter mjukt och skönt tycker jag. Inte som de där hårda metallerna som kommer efter eoner tillsammans… Men förhoppningsvis blir det fina metaller någon dag också. Det är ju dessutom vår 3-åriga förlovningsdag! Jo men visst förstår ni… Vi tyckte att det var enklast med ett datum att hålla reda på. Så vi kanske kan kalla det för läderförlovningsdagen då?

Finaste lillkusinen har lovat att vara barnvakt, så det här året ska vi verkligen fira! Ifjol bestod ”firandet” av att flyttta till Norrland från El Capital. Inte optimalt firande, men lätt värt uppoffringen på sikt.

2013-07-01 09.51.55

Den här tavlan påminner mig om den där sagolika dagen i Ytterberg för 2 år sedan. Just nu hänger den i vår trapp efter att ha flyttat runt lite. Tidigare har den hängt i såväl kök som sovrum, men just nu gillar jag att man kan se den varje gång man springer upp för trappan. Det är såklart jag och Kristoffer som flyger runt och är kära bland molnen. En älskad bröllopspresent från och av bästa Anna! Hon kan hon!

4 tankar om “Iår kör vi på bomull (och läder?)

  1. Grattis på 2-årsdagen, minns det som igår. Vilken trevlig dag. Kan också rekommendera Annas utställning på Medborgarhuset i Sveg t.o.m. 27/7.

  2. Personligen tycker jag det är bra att sprida ut bemärkelsedagarna. Visst är det praktiskt med alla relationsdatum samtidigt, men varför la ni inte sonens födelsedag samma dag? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s