Idag, fast för ett år sedan…

Inte klokt vad tiden rullar på runt omkring mig. Plötsligt säger man att det är fredag igen? Men att den här veckan har gått särdeles fort är kanske inte så konstigt…

I tisdagskväll tog jag nattåget till Stockholm (anledning: Jag ville inte sitta i ett flygplan den 11e september…) och sen blev det jobb där både onsdag och torsdag innan jag fick flyga hem till mina högt efterlängtade pojkar igen. Och vips så hade den arbetsveckan passerat också! Hujedamig.

Apropå min lilla pojke så är det idag, exakt 1 år sedan hans ankomst var beräknad. För ett år sedan kände jag efter alldeles extra om det inte var några värkar på g.

Det var det inte.

Jag skulle få vänta ända fram till den 1a oktober…

I helgen var planen att springa Jämtlandstriangeln. Det blev bordlagt för min del, men några andra tappra själar ska ändå köra på längs den vackra leden. Kanske gör jag ett nytt försök i oktober?
Men just nu vågar jag helt enkelt inte. Målet för mig just nu är Lidingöloppet och jag behöver all kvarvarande tid för till min högra häl och vågar inte riskera något. När jag var i Stockholm i veckan så passade jag på att åka ut till Lidingö på onsdagkväll och testspringa foten på en liten del av banan. Jag fick visserligen inte ont, men hade knappast min bästa dag i löparskorna heller.

2013-09-11 18.33.01

Ett öde Grönsta gärde. På bilden ovan ser ni starten för tjejlidingöloppet, samt tvåmilspassering för de som springer hela loppet. På bilden nedan ser man målområdet. Inte utan att hjärtat slår lite lite fortare när man vet vad som väntar!

2013-09-11 18.33.34

Well well. Det är då.
Nu är det helg.

Och i helgen kommer den bästa!

5 tankar om “Idag, fast för ett år sedan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s