Back to school

I veckan har jag besökt min gamla studieort Uppsala och studentmässan UTNARM. En mässa jag har besökt många gånger men oftast som student. Den här gången var jag där som företagsrepresentant vilket både ger och tar en hel del energi. Det blir många spännande möten med ivriga studenter och kluriga frågor på en sån här dag. Men en klar nackdel är den höga ljudvolymen som gör att man måste prata väldigt högt vilket ger en ännu högre ljudvolym och i slutändan trötta stämband som varit igång under många timmar.

20131109-083327.jpg

En annan del som ger mycket energi är att man får möjlighet att träffa många gamla studiekamrater som också blivit företagsrepresentanter.

20131109-083301.jpg

Sen blev det sittning på kvällen vilket såklart väckte en massa gamla minnen från en härlig tid. Sen var det en mycket trött tjej som stupade i säng efter en låång dag…

20131109-082732.jpg

Nästa vecka ska jag läsa en KTH-kurs i Stockholm så då blir det förmodligen ännu mer deja-vuer från studietiden och förhoppningsvis en hel del nya spännande kunskaper. Men först väntar en träningslägerhelg i Uppsala med en hop härliga människor!

2 tankar om “Back to school

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s