48 timmar… Nedräkningen har börjat

Nej… Jag håller inte på med något ultralopp eller så. Det här är mycket mycket värre än så. Det handlar om att vara borta från den käraste jag har (och hans pappa) under en makalöst lång tid. Jag åkte hemifrån i torsdagsmorse för en vecka sen och kommer hem igen först på fredag kväll…
48 timmar.

Min taktik har varit att hålla mig sysselsatt för att stänga ute den värsta saknaden. Förra veckan rullade på med studentmässa, middag hos goda vänner och en späckad och riktigt härlig träningslägerhelg med underbara vänner!

Sen lämnade jag Uppsala i måndags för några rätt så intensiva dagar i Stockholm. Det har blitt utbildning, shopping, och en inspirationsföreläsning med den norska äventyraren Cecilie Skog (som för övrigt är fantastiskt likt Meg Ryan om jag får säga vad jag tycker)! Mycket bra.

48 timmar kvar…
Det kommer se ut ungefär såhär gissar jag på,
Sova: 17h
Jobba: 17 h
Äta: 7 timmar
Löpa: 0.5 timme
Packa: 0.5 h
Övrigt; Ringa hem/Skype/Blogga/mm: 1.5 timme
Åka buss: 2 timmar
Vänta: 1.5 timme på Arlanda
Flyga: 1h

För nu saknar jag den lille så mycket att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Så nu frågar jag er som är föräldrar sen en längre tid tillbaka. Går det någonsin över eller blir lättare att hantera?
HUR SKA DET DÅ BLI DEN DAGEN HAN FLYTTAR HEMIFRÅN?

PS. Jag beklagar att jag inte kan bjuda på några bilder just nu, men uppkopplingen härifrån Älvkarleby klarar inte riktigt av det… Men den som väntar på bilder skall inte vänta förgäves.

2 tankar om “48 timmar… Nedräkningen har börjat

  1. Arvid håller nog också på med nån nedräkning, sover gör han i alla fall inte fast timmen är sen. Har snart prövat alla trick i boken. Kanske av misstag råkade blanda i 4½ msk druvsocker istället för vällingpulver i vattnet, iaf av resultatet att döma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s