Dag 7 = Vecka 1

Så kom hon, den efterlängtade, till slut. Vintern! Det vita guldet täcker mark, väg och skog med råge. Termometern visar att celsiusgraderna har krupit ner under -10 strecket och det verkar som om en riktigt kall vecka väntar…

Idag var jag i Järpen och jobbade. Lite typiskt att man ska ut och köra bil på vinterns första riktigt, riktiga dag…
Körningen bjöd på kraftig snörök och bitvis obefintlig sikt. Läskigt. Men när man inte låg bakom något annat fordon gick det finfint att köra. Äntligen riktiga vintervägar också!
2014-01-10 14.06.35

Jag ska erkänna att ikväll hade det suttit fint med lite choklad. Fast det sitter faktiskt ganska fint utan också. Jo, men ärligt talat alltså. Tänk att det redan har gått 1 vecka!?! Undrar om jag ens har klarat mig så länge utan godis sen förra Utmaningen?!?… Vi får väl se om jag känner likadant nästa helg?? Istället för det som innehåller stora mängder tillsatt socker så satsar vi på en god fredagsmiddag och sen kanske lite fruktsallad till Myset?

När jag kom hem idag fick jag förresten blombud från en mycket fin vän! Ett sånt oerhört trevligt sätt att börja helgen på!
2014-01-10 15.52.07-2

Apropå helg så är denna väldigt efterlängtad då jag känner mig rejält trött efter årets första arbetsvecka, trots att den bara (lyckligtvis) varit fyra dagar. Tidiga mornar, tjänsteresor, några träningspass varvat med mycket dåliga nätter är inte optimalt. Hoppas läget bättrar sig snabbt (=att pojken sover nätterna igenom utan gråtattacker vore ett finfint första steg).

Ha en riktigt Trevlig helg!
Och till alla mina medutmanare, Härligt kämpat hittills!!

En tanke på “Dag 7 = Vecka 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s