Dag 12 – Triathlon. Typ.

20140115-223328.jpg
20140115-223338.jpg
20140115-223347.jpg
En väldigt lång dag avslutas med ett kort blogginlägg. Jag började dagen tidigt imorse på den vackra ön i övre mellersta Norrland och har sen kört bil stora delar av sträckan som fört mig och kollegan till nedre delen av mellan-Sverige.

Jag befinner mig alltså i kupolmeckat som numera också har förärats med ett IKEA och alla andra butiker som liksom kommer på köpet när möbelvaruhuset bestämt sig för att slå rot. Efter dagens jobbinsats besökte jag faktiskt ovannämnda varuhus och kom ut med både en ny huvudkudde (planerat) och 50 st kronljus (oplanerat).

Efter en riktigt god middag blev det faktiskt ett litet triathlon uppe på hotellets träningsavdelning. Först cyklade jag drygt 11 km på en TdF-sträcka på en cykel kopplad till dator och trainer. På datorn fick man se sträckan live och motståndet justerades automatiskt efter lutning. Pjuh! Svettigt värre 🙂 Jag har inte testat något sånt här förut men det var faktiskt riktigt skoj! Varför åker folk till Mallis? Dessvärre hade jag inte så mycket tid på mig innan de skulle stänga träningsavdelningen men jag avrundade med en riktigt snabb sprint på löpbandet och lite styrkeövningar.

Få se nu… Triathlon var det. Just det, det saknas ju lite vatten här. Så den biten får den här grymt varma och sköna bubbelpoolen stå för…

20140115-223400.jpg

20140115-223409.jpg

4 tankar om “Dag 12 – Triathlon. Typ.

  1. Skoj. Det finns dessutom program man kan koppla till trainern så att man cyklar runt en förutbestämd rutt på google maps och får rätt lutning/motstånd därefter. Så vill man dra en tur upp till piggen så går det att ordna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s