Ljusare tider

2014-02-07 16.09.29

I fredags när jag gick hem över isen så var det första gången under 2014 som jag slapp ta mig hem i totalt mörker! Loved it! Det är så fantastiskt för sinnet att gå mot ljusare tider och även på morgonen börjar man ana en gryning när jag beger mig hemifrån.

Förutom att titta en massa på OS, har vi hängt utomhus under helgen. Lördagen spenderades i solen nere vid Badhusparken. Där var det massvis med soltörstande människor, lekborg, solstolar, korvgrillning, konståkning, tipspromenad mm. Den så kallade Vinterparken invigdes och snart är det hög tid för mig att inviga långfärdsskridskorna för säsongen!

2014-02-08 14.17.08

Men plötsligt svepte dimman in och när det var dags att gå hem så såg man knappt ett ledkryss framåt. Det var en magiskt vacker promenad. Jag tänkte att Nu skulle man minsann haft sin systemkamera ungefär 250 gånger innan jag kommit över till andra sidan. Kristoffer och Arvid kom hem lite senare än mig (jag hade ju bråttom hem till skidskyttet) och det första han säger när han kommer in genom dörren var att nu skulle man ha haft kameran med sig!

Ni får hålla till godo med några spontana mobilbilder istället.

2014-02-08 15.09.11

Skotern försvinner in i dimman

2014-02-08 15.10.01

En grupp fascinerade utbytesstudenter har aldrig varit med om något liknande.

2014-02-08 15.13.18

Sen var det bara jag, kryssen och solen…

Idag har vi hängt vid Lövsta Skidlek här på Frösön istället. Kameran glömdes kvar hemma men det kanske inte gjorde någonting eftersom det har snöat hela dagen idag. Pulka och spark var det som gällde och den lille verkade mycket nöjd!

Hoppas förkylningen ger sig snart för imorgon bär det av till huvudstaden igen.

Ps. Fantastiskt glad över de 2 svenska medaljerna hittills!

2 tankar om “Ljusare tider

  1. Håller med om vacker gårdag med strålande solsken. Dagen har gått i snögrått. Men härligt att följa alla fantastiska atleter borta i österlandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s