Tillbaka

Förkylning och magsjuka.
Det har varit en tung period.
Det bästa var att den sistnämnda verkar ha tagit med sig det mesta av den förstnämnda.

Dessvärre har jag också dragit på mig hälsporre. Problem som jag känt av ända sen i slutet av sommaren har inte riktigt velat ge med sig. Tidigare har jag främst känt av det efter träning, men så småningom har det spridit sig och jag har känt av hälarna även under träning. På sistone har jag dock haft ont mest hela tiden. Även när jag legat ner och försökt sova. Ohållbart. Så nu äter jag anit-inflammatoriskt, kör på ilägg i skorna, är belagd med löpförbud osv…

Men jag är ändå superglad eftersom att jag igår kände mig frisk och äntligen kunde köra det första träningspass på länge, länge. Tur att det finns så många olika saker man kan träna så länge man är frisk (även om jag saknar mina löparskor väldigt mycket)! Det fick bli skateåkning på ÖSK.

Planen var att köra ett varv lugnt och komma in i det. Hitta tekniken och känna mig för litegrann. Sen öka farten på andra varvet och testa på lite tempo innan det var dags att varva ned under det tredje och sista varvet.

Det sket sig. Precis när det var dags att starta såg jag några personer som jag tyckte att jag åtminstone borde hålla samma fart som. Egentligen. Det tog mig ett knappt varv att komma förbi. Under andra varvet var jag ju tvungen att dra ifrån. Det tredje varvet handlade om att överleva. Herregud vad trött jag var. Idag har jag mått som jag förtjänar. Ont lite här och var.

Fast väldigt glad i sinnet.

Bild 2014-02-18 kl. 12.57 #2

Dagens +

*OS är över och jag kan äntligen bli en relativt normal och social varelse igen

Dagens –

*Alla förbaskade plusgrader. Jag är inte redo att släppa taget om vintern än. Och jag är definitivt inte redo att gå miste om en lång och fantastisk vårvinter… Hur ska det här sluta?

2 tankar om “Tillbaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s