Trädgårdsmöbler!

Tack för allt stöd jag fått efter förra inlägget! Det värmer verkligen!

Vill bara förtydliga att läget inte är så illa som det kanske lät. Jag kan ju absolut gå och kanske till och med springa lite? Även viss mån av smärta blir ju normaltillstånd efter ett tag. Det enda som mitt val att satsa på loppet i juni innebär, istället för att börja vila redan nu, är att jag skjuter på datumet då jag kommer vara fri från problemet. Det är inte alls säkert att jag förrvärrar skadan eller förlänger vilotiden. Men visst är det ändå bittert för någon som älskar att springa.

Så därför hoppar jag raskt över till lite trevligare saker!
Jag är ju lite av en vädertönt. Kanske är det min fars fel? Vi har haft många väderdiskussioner genomåren, och efter Hej så kommer alltid, Vad har ni för väder? innan eller kanske snarare istället för Det är pappa. Eller är väderfascination bara ett norrländskt fenomen? Eller kanske ett svenskt fenomen i största allmänhet? Jag vet inte, men gillar hur som helst väder väldigt mycket.

Senaste veckan till exempel… Oboy! Sånt väder kan väl knappast en enda människa klaga på?
Vi firade solen och värmen med att grilla både lördag och söndag samt att införskaffa nya trädgårdsmöbler efter att ha klarat av fjolårssommaren på ett halvhelt hopplock av nästan ingenting alls.

2014-04-28 07.08.41-1

Jag ville bara ha något som ganska många kunde sitta runt och så får det gärna hålla i många år. Naturmaterial är ju trevligt. K däremot var lite mer genomtänkt och ville ha vitt, hållbart (alltså möjlighet att sköta om, tex måla om för att förlänga livstiden) och så gärna nätta möbler. Efter att ha letat länge på både begagnat och nytt så hittade vi till slut möbeln för oss i Brunflo. Ett standardpaket med bord, soffa och två stolar och sne köpte vi till två extra fåtöljer. Efteråt såg jag på kvittot att möblerna hette Frösön! It was meant to be!

2014-04-24 17.03.16

Andra trevliga saker med våren är ju blommorna. Trädgården har exploderat i Skilla-blott!

Och den här veckans väder då?… Typiskt Valborg kan vi väl kalla det.
Snö och inte så varmt. Men imorgon är det maj! Och i maj, framför allt andra halvan, så brukar det vara bland den finaste perioden vädermässigt på hela året!

2014-04-30 11.20.47

Trevlig Valborg!
2014-04-28 08.58.58

 

2 tankar om “Trädgårdsmöbler!

  1. Jag hejar på dig Amo i ditt beslut att köra tävlingen och vila sen. 🙂 Och en tanke om väder är att det påverkar i alla fall mitt humör ganska mycket. Så då är det bra att hålla reda på det! 😉 Kramar!

  2. Vilka jättefina trädgårdsmöbler. Grattis. I Trondheim snöar det ”lapphandskar” nu i värsta decemberstil. Håller med om att slutet av maj oftast är en kanonperiod. Vi får se fram emot den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s