Sa någon Borås?

20140607-122205.jpg

Regn + Västkusten = Sant
Återigen är det dagen före. Dagen före tävling. Nervös. Trött. Många tankar samsas i huvudet. Har jag tänkt på allt? Kommit ihåg allt? Samtidigt har jag passerat punkten när det inte finns mycket mer att göra.

Jag är här nu och fram hit har jag gjort så gott jag kunnat. Tränat på. Ätit och sovit. Försökt hålla mig frisk (lättare sagt än gjort när man och barn varit förkylda i över en vecka…) Det känns tryggt att ha den vetskapen i bagaget. Nu gäller det att förvalta förberedelserna på bästa sätt imorgon.

Det var himla bra att vi fick en extra ledig dag igår så att jag fick möjlighet att hänga med min suveräna lagkompis Emelie och bara gå igenom detaljer, pyssla med utrustningen, snacka banan och göra test.

20140607-122358.jpg

Snabba naglar20140607-122449.jpgPysselstuga

20140607-122513.jpg

20140607-122524.jpg

Dagen handlar mest om att transportera sig till rätt landsände och att vila. Men det där med vila är minsann inte det lättaste när det liksom pyr förväntan ur öronen!!!

Från dess att vi bestämde oss för att köra det här loppet, så har det varit en lång och väldigt rolig resa. Att få dela förberedelser och ge lite extra för laget. Massor av skratt trots att vi bor långt ifrån varandra. Och det bästa är ännu kvar. Finalen. Morgondagens tävling som jag tror kommer att innehålla svett, slit, blod, tårar och ännu fler skratt.

Det blir inte bättre än så…

En tanke på “Sa någon Borås?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s