Midsommar 2014 – En förkyld inomhushistoria

I mitt senaste inlägg skrev jag ju om att hålla oundviklig sjukdom på avstånd… Det där avståndet är numera obefintligt och under hela midsommarhelgen har förkylningen varit otrevligt närvarande. Snor, halsont, huvudvärk och hosta. Framför allt hosta. En riktigt ordentlig förkylning. Men det är ok. Jag fick ju köra Borås och med lite tur är jag frisk och på banan igen till Vansbrosimningen.

Hela midsommarhelgen har följdaktligen ägnats mest åt inomhusaktiviteter. Vädret och temperaturen har ju varit ungefär samma som under jul- och nyårshelgen så det var inte speciellt inbjudande att göra något utomhus. Själva Midsommarafton spenderade vi i Bräcke och andra halvan av helgen har vi varit hemma.

Något som vi pysslat med inomhus här hemma är re-maken av Arvids rum. Att göra om hans rum är ett av sommarens två större projekt. Här ska tapetseras, målas och fixas i ordning. Det andra stora projektet blir att bygga staket och det är en parallellt pågående aktivitet. Hur de båda fortskrider beror dock på… just det. Vädret.
Som det verkar så kommer barnrummet bli klart först…
2014-06-22 11.12.12
Här skrapas och slipas det för fullt. Tur att vi har förstärkning!

2014-06-22 19.15.13
Plockade in en bukett med cerise-färgade pioner från tre av våra otroligt vackra buskar, för lite extra sommarkänsla. En knallfärg som inte ber om ursäkt utan snarare knockar betraktaren. Älskar dem. Senare i sommar kommer det vita och ljusrosa blommor. De är också väldigt fina men inte samma WOW-faktor.

Hoppas ni alla haft en trevlig Midsommarhelg!

En tanke på “Midsommar 2014 – En förkyld inomhushistoria

  1. Ja absolut, på den inglasade altanen, med Helly Hansen på,och ett bad på badhuset. God mat och trevligt sällskap är ett stort plus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s